Jeep Wagoneer Forum banner
81 - 90 of 90 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I got my wagoneer series 3 less than a week ago and I am not able to connect to the vehicle hotspot; connect the car to my phone hotspot; play anything on the front screen; listen to the rear screens through the car speakers; get the stuff playing on one screen to play on the other two. Have eveyones issues been resolved and I just don’t know what I’m doing? Also, what is the point of having rear screens that can only play stuff with wifi. I live where any long trip is through the mountains. I thought I could download something to my phone and then mirror it to the three screens.
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Its well past June @WagoneerCxSvc and no June update has come - I have an August appt with another dealer on another problem with running boards but assuming that there is no info on the magic June update to fix rear entertainment,
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
The Chrysler Pacifica has quite the negative history with the rear uConnect as well dating back to 2017. Over some years many problems seem to have fixes but others seem to still exist. Hardware and software. I wish I knew about the uConnect history with the Pacifica.
 

·
Registered
Joined
·
38 Posts
Its well past June @WagoneerCxSvc and no June update has come - I have an August appt with another dealer on another problem with running boards but assuming that there is no info on the magic June update to fix rear entertainment,
Hi Moosen,

I see Sarah reached back with you requesting a couple of details to help address your concerns. We'd be happy to pick things back up there at your convenience.

Steph
Wagoneer Client Services
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Today I am unable to connect my phone (which is set up to automatically link when I start the car). I also cannot play the radio (FM or Sirius). Anyone else?
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I’ve got mine set to automatically update software over wifi. I’ll have to check and see what software version we’re currently running. I took some pictures what we’re seeing on both the front radio screen and the passenger display. When we click “Launch Source” it will show the “Fire TV” as a source, but when we click on that we are getting this message:

View attachment 1304

View attachment 1305
I know this post is old but, did you ever get this resolved?
Just purchased mine a week ago and got this message two days later.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Hi, catching up on this thread. Purchased a new Grand Wagoneer Series II 10 days ago and no longer have audio (USB, Bluetooth, AirPlay). Have any of the issues been resolved or do I need to reach out to the dealership?

Thanks in advance for any help.
 

·
Registered
Joined
·
38 Posts
Hi @Dionne @Wagoneermis @eckwolfpack

I'm sorry to hear of your concerns. We would like to learn more details and take a look into this for you. Shoot us a PM with your VIN, current SW level, and any additional details about your vehicle to get started.

Steph
Wagoneer Client Services
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
I know this post is old but, did you ever get this resolved?
Just purchased mine a week ago and got this message two days later.
Nope nearly a year later and still doesn't work for me. I’ve got another hail Mary dealer appt at a different dealer to try to fix again.

Jeep delivered a turd of an entertainment package on this. They weren’t mature enough technically to be launching a product like this.
 
81 - 90 of 90 Posts
Top